Nákupný košík
Položiek: 0 ks
Cena: €0.00


  Registrácia        Zabudol som heslo
vlasové štúdio Lilly ▪ parochne ▪ príčesky ▪ predľžovanie vlasov ▪ mihalnice ▪ šatky ▪ príšlušenstvo

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobnýchúdajov v znení neskorších predpisov. Informačný systém internetového obchodu je registrovaný na úrade pre ochranu osobných údajov pod registračným číslom 201413122 a pre marketingovú činnosť pod registračným číslom 201413125.


Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.

Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú emailovú adresu, telefonickým kontaktovaním a SMS alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

späť

LILLY s.r.o. - Vlasové štúdio - Záhradná 7, 08221 Veľký Šariš
mail: parochnepo@gmail.com, mobil: 0948 800 640